Poligraf - poligrafsko ispitivanje

Laži, prevare, lažne optužbe su problemi sa kojima se, nažalost, svakodnevno suočavamo. Detektivska agencija Seguridad Vam pomaže da saznate istinu i vraća Vam osećaj komfora i bezbednosti koji nam je svima potreban.

Iskustvo u našoj Detektivskoj agenciji je pokazalo da su najčešći zahtevi za primenom poligrafskog testiranja bili vezani za slučajeve provere kandidata pri zapošljavanju na odgovornim i osetljivim mestima, kada se radi o sumnjama da je neka osoba upletena u interne krađe ili prevare, ako postoji sumnja da se zaposleni bavi nedozvoljenim aktivnostima koje mogu naneti štetu poduzeću u kojem radi, pri građanskim sporovima kao i različitim problemima poslovanja.

Takođe, sve je veća primena poligrafskog testiranja pri porodičnim problemima, bilo da se radi o predbračnim proverama, sumnjama u bračnu vernost ili ukoliko postoje sumnje u maloletničku delikvenciju, kao npr. umiešanost u kriminalne radnje, zloupotreba narkotika, alkohola i tome slično.

Zašto da koristite usluge Poligrafa kod nas ?

  • Naši poligrafski ispitivači su profesionalno obučeni i setifikovani i sa dugodišnjim iskustvom rada na poligrafu u MUP-u.
  • Instrumenti koje koristimo su najvišeg kvaliteta a oprema koju koristimo je najmodernija dostupna na tržištu.
  • Naši profesionalni eksperti su specijalisti za mnoge vrste ispitivanja, slučajeve vezane za krađe, preljube i prevare.
  • Naša Detektivska agencija je zvanični član Grupacije za detektivsku delatnost Privredne komore Srbije i Udruženja Poligrafista Beograda.
  • Imamo specijalne ponude za posebne vrste testiranja kao i popust na veći broj testiranja.
  • Naši klijenti nemaju nikakve dodatne troškove, cena koja je dogovorena na početku testa ostaje nepromenljiva.
  • Poslednja faza našeg testiranja jeste dostava pismenog izveštaja o testiranju sa mišljenjem našeg stručnjaka.
  • Mi garantujemo diskreciju i poverljivost.

 

Više o poligrafu, poligrafskom ispitivanju i testiranju, cenama usluge poligrafa i jos puno toga možete saznati na našoj web stranici koja je posvećena isključivo poligrafu i poligrafskom testiranju www.poligraf.co.rs ili klikom na sliku ispod.